46938898 367595447380176 3999721546387956157 n.jpg? nc ht=scontent lga3 1.cdninstagram

Saat dia tidur pules sampe mulut kebuka uda lucu banget, eh ini pake mimpi Lagi berantem karena badannya goyang2,matanya kedip2 dan suaranya ngegereng gitu 😂😂 Si Mino ini lagi mimpi berantem apa Lagi erep-erepan sih di masukin setan?😱😨😂 * * * * * * #ceritanya #alaala #catlover #catloversclub #catloversworld #persian #maincone #picknose#naturalstory #sweetcat #nicecat #kiss #hug #lovelycat #love #foreverlove #nice #simple #thatsdarling #likeforlikes #likeforfollow #likeforinsta #newbeginnings #instafotografer #erep2an #sleep #dream#home #fatcat

0 11

46367575 210434109869623 9032795483105478198 n.jpg? nc ht=scontent lga3 1.cdninstagram

"Ketika langit mulai senja." ™ #NaturalStory

0 18

46908641 306938089914214 8668863188821311239 n

Այոոոոոո՜ Եկավ Ամանորի ամենասպասված պահը 🤗🎅🏽 Մեզ մոտ զեղչեր են😱🎄 20% + 20% ❄️ Համեցեք տաքուկ գնումների , համատեղելով հաճելին օգտակարի հետ։⛄️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Սիրով սպասում ենք Ձեզ 😍👇☃️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Մաշտոցի 39/12 📍Դալմա Գարդեն Մոլ, 2-րդ հարկ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ 010 580273 ☎️ 010 702111 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheFaceShop #TFS #NaturalStory #Dalma #Cascad #Mashtots #Yerevan #Armenia #Gifts 🍃

0 19

45984771 343966419735181 5749746657089216696 n.jpg? nc ht=scontent lga3 1.cdninstagram

Ngomong2 tentang Hanson jadinya langsung cek dan liat kembali koleksi ku yang uda 21 tahun di simpen dan ga pernah di liat2 lagi selama 10 tahun... Dan ternyata iya ilang tiga nih... Satu Cd middle of nowhere yang di kasih kado natal dari cici gw @lotuslovelight_healingcentre dan kaos hanson dari Australia trus video hanson tour dunia format vcd dari bokap gw... Hadeh kemana yaaa?? Tapi untung yang lainnya masih ada... * 1 Cd middle of nowhere keluaran Indonesia dan 5 kaset-kaset hanson yang di beliin bokap. * 1 Cd Snowed in, 1 video konser hanson tour dunia format Beta yang semua keluaran Australia dari cici gw @lotuslovelight_healingcentre *1 Cd underneath yang gw beli di mall deket kampus tahun 2003... "Tapi yang penting adalah gw bisa nonton konser tour dunia mereka tahun 2004 di jakarta... Dream come true" Alhamdulilah ...😀😂💕 Dan spesial thx buat temen aku yang mau nemenin nonton konser hanson @dewi_syafrina yang sekarang tinggal di Malaysia 💋😂💕 @hanson @isaachanson @taylorhanson @zachanson @dewi_syafrina #ceritanya #alaala #lol #mycollection #hanson#naturalstory #myself #mystyle #nice #simple #thatsdarling #likeforlikes #likeforfollow #likeforinsta #smile #livecolorfully #livethelittlethings #flowerstagram #womanstyle #simplewoman #lovely #loveofself #enjoyyourlife

4 19

45852310 299322157386353 4054927236352899797 n

Kok gw mimpi tiba2 dapet selembar kertas isinya gw di suruh pindah sama cici2 gw @delfina73 and @lotuslovelight_healingcentre @libania_lotuslovelighthealer ke tempat mereka di Sana Dan dalam Surat itu mereka menjamin plus Ada tandatangan nya juga trus gw seneng gitu hahaha mimpi yang aneh colek @libania_lotuslovelighthealer @lotuslovelight_healingcentre @delfina73 Miss you sisters * * * * * #nicecameraphone #lovely #lovely #nice #cool #nicepic #ceritanya #alaala #lol #hijabstyle #hijabdaily #naturalstory #myself #mystyle #nice #simple #thatsdarling #likeforlikes #likeforfollow #likeforinsta #smile #livecolorfully #livethelittlethings #flowerstagram #womanstyle #simplewoman #lovely #loveofself #enjoyyourlife #flowers

8 32

46652627 362650187817582 5254065694743871184 n.jpg? nc ht=scontent lga3 1.cdninstagram

My #NaturalStory I love to use Aloe Vera on my skin and my scalp in every season as it suits me well. It's a hassle free remedy. It moisturize my skin n strengthen my hair too. It's bae for my dry skin in every season. This problem is solved this year by the Chia seeds range of @thefaceshopindia 😍♥️

2 17

45367069 778997689109330 4093813120595152981 n

#Repost @thefaceshopindia • • • • • It’s your time to shine! ❤️ . We’re giving you a unique chance to be featured on the The Face Shop India page! . . All you have to do is: 1. Comment, Like, Follow @thefaceshopindia and tag 3 friends 2. Share your #NaturalStory and tell us: -Which is your favorite natural ingredient and why? -Which is your favorite FaceShop product and why? 3. Repost this post + share on your stories We will also be sharing the 3 best Natural Stories each day on our stories so get clicking! . . 5 winners will be announced on 30th November, #KBeautyDay! . . What else is in it for you? Get our exclusive Christmas kit with exciting products (or a special customized hamper) & an opportunity to meet your favourite bloggers! . . . #TheFaceShopIndia #TheFaceShop #ContestAlert #Giveaways #ContestAlertIndia #SkinCare #SkinLove #ContestEntry #KBeauty

1 54

45469768 415338382337606 4552245053347361962 n.jpg? nc ht=scontent lga3 1.cdninstagram

#Repost @thefaceshopindia • • • It’s your time to shine! ❤️ . We’re giving you a unique chance to be featured on the The Face Shop India page! . . All you have to do is: 1. Comment, Like, Follow @thefaceshopindia and tag 3 friends 2. Share your #NaturalStory and tell us: -Which is your favorite natural ingredient and why? -Which is your favorite FaceShop product and why? 3. Repost this post + share on your stories We will also be sharing the 3 best Natural Stories each day on our stories so get clicking! . . 5 winners will be announced on 30th November, #KBeautyDay! . . What else is in it for you? Get our exclusive Christmas kit with exciting products (or a special customized hamper) & an opportunity to meet your favourite bloggers! . . . #TheFaceShopIndia #TheFaceShop #ContestAlert #Giveaways #ContestAlertIndia #SkinCare #SkinLove #ContestEntry #KBeauty

0 31

45669242 290349894937289 2396629623552997551 n

#NaturalStory #contest #gieaway #KBeautyDay @thefaceshopindia ❤❤❤❤❤❤💯💕💕💕💝💝

1 12

45381189 2178673982394659 648294664726573937 n

Գնային իջեցումները մեզ մոտ շարունակվում են 😱✨❤️ Շատ կարևոր է լվացվելուց հետո դեմքը մաքրել տոնիկով 👌🏽 The Smim firming care Toner-ը խորքային մաքրում է մաշկը, խոնավեցնում և երիտասարդեցնում 💛 Նախկին գին-17900դրամ❌ Նոր գին-8900դրամ✅ Մնացել է սահմանափակ քանակ🙄🤭 Շտապիր🤑 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Սիրով սպասում ենք Ձեզ 😍👇 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Մաշտոցի 39/12 📍Դալմա Գարդեն Մոլ, 2-րդ հարկ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ 010 580273 ☎️ 010 702111 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheFaceShop #TFS #NaturalStory #Dalma #Cascad #Mashtots #Yerevan #Armenia #Gifts 🍃

0 14

46237592 342468239913365 5732645548621143140 n.jpg? nc ht=scontent lga3 1.cdninstagram

Pretty 🎀 @madushi_111 at @thefaceshop_sl beauty garden. Come by and let our beauty advisors help you rediscover your natural beauty. #iwokeuplikethis #thefaceshop #colombo #colombocitycentre #srilanka #thefaceshopsrilanka #beauty #naturalstory

1 60

44862940 1947585702028892 62787072972371130 n.jpg? nc ht=scontent lga3 1.cdninstagram

#NaturalStory @Regran_ed from @thefaceshopindia - It’s your time to shine! ❤️ . We’re giving you a unique chance to be featured on the The Face Shop India page! . . All you have to do is: 1. Comment, Like, Follow @thefaceshopindia and tag 3 friends 2. Share your #NaturalStory and tell us: -Which is your favorite natural ingredient and why? -Which is your favorite FaceShop product and why? 3. Repost this post + share on your stories We will also be sharing the 3 best Natural Stories each day on our stories so get clicking! . . 5 winners will be announced on 30th November, #KBeautyDay! . . What else is in it for you? Get our exclusive Christmas kit with exciting products (or a special customized hamper) & an opportunity to meet your favourite bloggers! . . . #TheFaceShopIndia #TheFaceShop #ContestAlert #Giveaways #ContestAlertIndia #SkinCare #SkinLove #ContestEntry #KBeauty - #regrann

0 4

45417247 2025257384234853 7250451106282960760 n

Repost...... It’s your time to shine! ❤️ . We’re giving you a unique chance to be featured on the The Face Shop India page! . . All you have to do is: 1. Comment, Like, Follow @thefaceshopindia and tag 3 friends 2. Share your #NaturalStory and tell us: -Which is your favorite natural ingredient and why? -Which is your favorite FaceShop product and why? 3. Repost this post + share on your stories We will also be sharing the 3 best Natural Stories each day on our stories so get clicking! . . 5 winners will be announced on 30th November, #KBeautyDay! . . What else is in it for you? Get our exclusive Christmas kit with exciting products (or a special customized hamper) & an opportunity to meet your favourite bloggers! . . . #TheFaceShopIndia #TheFaceShop #ContestAlert #Giveaways #ContestAlertIndia #SkinCare #SkinLove #ContestEntry #KBeauty

0 15

46392584 554192581674695 1076016406701756024 n

#Repost @thefaceshopindia (@get_repost) ・・・ It’s your time to shine! ❤️ . We’re giving you a unique chance to be featured on the The Face Shop India page! . . All you have to do is: 1. Comment, Like, Follow @thefaceshopindia and tag 3 friends 2. Share your #NaturalStory and tell us: -Which is your favorite natural ingredient and why? -Which is your favorite FaceShop product and why? 3. Repost this post + share on your stories We will also be sharing the 3 best Natural Stories each day on our stories so get clicking! . . 5 winners will be announced on 30th November, #KBeautyDay! . . What else is in it for you? Get our exclusive Christmas kit with exciting products (or a special customized hamper) & an opportunity to meet your favourite bloggers! . . . #TheFaceShopIndia #TheFaceShop #ContestAlert #Giveaways #ContestAlertIndia #SkinCare #SkinLove #ContestEntry #KBeauty

2 22

44869487 698885870490883 7144189425222278515 n.jpg? nc ht=scontent lga3 1.cdninstagram

#Repost @thefaceshopindia (@get_repost) ・・・ It’s your time to shine! <3 . . We’re giving you a unique chance to be featured on the The Face Shop India page! . . All you have to do is: 1. Comment, Like, Follow @thefaceshopindia and tag 3 friends 2. Share your #NaturalStory and tell us: -Which is your favorite natural ingredient and why? -Which is your favorite FaceShop product and why? 3. Repost this post + share on your stories We will also be sharing the 3 best Natural Stories each day on our stories so get clicking! . . 5 winners will be announced on 30th November, #KBeautyDay! . . What else is in it for you? Get our exclusive Christmas kit with exciting products (or a special customized hamper) & an opportunity to meet your favourite bloggers! . . . #TheFaceShopIndia #TheFaceShop #ContestAlert #Giveaways #ContestAlertIndia #SkinCare #SkinLove #ContestEntry

1 18

46182919 2185025531758286 9041722097851180902 n.jpg? nc ht=scontent lga3 1.cdninstagram

#NaturalStory i love Aloe Vera cuz it is so effective in any season plus on skin n hair 😍♥️ that too hassle free💃 My dry skin is healing up bt the care of Chia Seeds range of @thefaceshopindia

0 16

45507499 2126083634348429 69433898675260679 n

It’s your time to shine! ❤️ . We’re giving you a unique chance to be featured on the The Face Shop India page! . . All you have to do is: 1. Comment, Like, Follow @thefaceshopindia and tag 3 friends 2. Share your #NaturalStory and tell us: -Which is your favorite natural ingredient and why? -Which is your favorite FaceShop product and why? 3. Repost this post + share on your stories We will also be sharing the 3 best Natural Stories each day on our stories so get clicking! . . 5 winners will be announced on 30th November, #KBeautyDay! . . What else is in it for you? Get our exclusive Christmas kit with exciting products (or a special customized hamper) & an opportunity to meet your favourite bloggers! . . . #TheFaceShopIndia #TheFaceShop #ContestAlert #Giveaways #ContestAlertIndia #SkinCare #SkinLove #ContestEntry #KBeauty

297 946

44687978 731842343861217 6594850225260580062 n.jpg? nc ht=scontent lga3 1.cdninstagram

Nah ini si @marshamino sekarang karena foto ini baru semenit yang lalu di ambil oleh @lovesugarmagic 😂😂 Masih gede si mino tapi uda berhasil diet nurunin berat badan 2 kilo jadi sekarang 5.2 beratnya...😂😂😂 * * * * * * * * * #tokopediaxblackdecker #ayokebut #love #catlover #catloversclub #catloversworld #persian #maincone #picknose#naturalstory #sweetcat #nicecat #kiss #hug #lovelycat #love #foreverlove #nice #simple #thatsdarling #likeforlikes #likeforfollow #likeforinsta #smile #iphonegrapher #newbeginnings #instafotografer

0 22

45410981 573758453060256 2322534810084104750 n

Ini kesayangan ku selamanya si gede Dan gendut @marshamino 😂😂😂 ketika gw bawa ke dokter hewan untuk cek up dan mau gw kebiri yang Ada dokternya kaget katanya gilaa Mino gede banget turunin berat badannya Dan di suruh diet trus di larang kebiri si Mino sama dokternya katanya tar mau segede apa kucingnya!!!! Ini aja uda kegendutan tar jadi anak Singa 😂😂😂 * * * * * * * #ceritanya #alaala #catlover #catloversclub #catloversworld #persian #maincone #picknose#naturalstory #sweetcat #nicecat #kiss #hug #lovelycat #love #foreverlove #nice #simple #thatsdarling #likeforlikes #likeforfollow #likeforinsta #iphonegrapher #newbeginnings #instafotografer #throwback #2yearsago #minoandme #home #fatcat

1 16

46599183 321913951731477 6589263816468021494 n

Զեզ ենք ներկայացնում «NOKYONG COLLAGEN» lifting cream-ը, որը կատարում է 7 հատվածային լիֆտինգ, սնուցում, խոնավեցնում և տալիս է էլաստիկություն ձեր մաշկին✨🤩 Ոսկին նաև կատարում է ռեգեներացնող ֆունկցիա 💛 Նախկին գին -38.900 դրամ ❌ Նոր գին- 10.000 դրամ ✅😱 ❤️ Սիրով սպասում ենք Ձեզ 😍👇 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Մաշտոցի 39/12 📍Դալմա Գարդեն Մոլ, 2-րդ հարկ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ 010 580273 ☎️ 010 702111 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheFaceShop #TFS #NaturalStory #Dalma #Cascad #Mashtots #Yerevan #Armenia #Gifts 🍃

2 27

44682126 331189564376133 9222815175295372744 n.jpg? nc ht=scontent lga3 1.cdninstagram

買っちゃいました♪ 早速着てます♪ ALPHAとかAVIREXは買えないのでNATURALSTORYってメーカーのやつ #フライトジャケット #ma1 #naturalstory #flightjacket

0 12

44926390 2036226203126409 8072227271705491617 n

Nyobain yang Lagi opening Dan kekinian From Korea dan pertama kali ada cabangnya di Indonesia yah di Ruko Summarecon Bekasi guysss wow Bekasi ok banget yaa kan 🍹🍹🍹. "The Liter" * * * * #thelitter #theliter #lovely #lovely #nice #cool #nicepic #ceritanya #alaala #lol #hijabstyle #hijabdaily #naturalstory #myself #mystyle #nice #simple #thatsdarling #likeforlikes #likeforfollow #likeforinsta #smile #livecolorfully #livethelittlethings #flowerstagram #womanstyle #simplewoman #lovely #loveofself #enjoyyourlife

5 14

45751984 2075382692484885 1182139406896001771 n

Meet Up kemaren Di Tomang... FH TRISAKTI 01 😚😂 Berasa kaya anak kuliah lagi hahahaha dan mainnya di daerah situ secara ya rumah temen2 gw di daerah situ 😂😂😂 @rorosari6302 thx ya traktirannya @dewie_nandoelaine thx oleh2nya dan infonya #fhtrisakti #friends #missyou #love #ceritanya #meetup #alaala #lol #hijabstyle #hijabdaily #naturalstory #myself #mystyle #nice #simple #thatsdarling #likeforlikes #likeforfollow #likeforinsta #smile #kiss #enjoyyourlife

0 13

44692932 326841104798141 8221114283488310349 n

Lớp nền căng bóng như Korea cho bạn tự tin sống ảo 🌤☁️☁️ The Face Shop Miracle Finish Cushion 🌼 #Tiny x #TheFaceShop 👦🏻👒 #NaturalStory #TFS #Cushion #UltraMoist #MoistureCoverageGlowFinish #SPF50+#PA+++

0 18

46086944 536480620153857 1127711947521126274 n

Այոոոոո՜ 🤩երկար սպասված 30%- զեղչը արդեն կգործի 20.11.2018 -ից ամբողջ տեսականու վրա։🎉 🤩 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Սիրով սպասում ենք Ձեզ 😍👇 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📍Մաշտոցի 39/12 📍Դալմա Գարդեն Մոլ, 2-րդ հարկ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☎️ 010 580273 ☎️ 010 702111 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #TheFaceShop #TFS #NaturalStory #Dalma #Cascad #Mashtots #Yerevan #Armenia #Gifts 🍃

0 14

44622170 2181750208811158 4703108445695536645 n

@thefaceshopindia Fresh Lotus Soothing Gel is my most favourite TheFaceShop product its so soothing best moisturizer ever that i have come across !! Addicticted to this hydration tub😍🤗 specially in winters i have been using it and it seriously solved all my dry skin wooes it has lotus extract i highly recommend this product to all the best ever it 🌸🌸 #NaturalStory #TheFaceShopIndia

0 7

44518745 2158644720822596 4308869698955287825 n

Hey there! Just got this grapefruit body wash today from @thefaceshop.official. As you guys can see it's still wrapped in plastic 'coz I am so excited to share this that I can not wait to upload. Well I tried the tester earlier at the shop and oh what a burst of refreshing citrus on my first whiff! That's the mood boost I like every time after I get a shower. Out of all the variants this is the best! 😍😊 #TheFaceShop #BodyWash #NaturalStory #Grapefruit #fruit #Pamplemousse #citrus #refreshing #moodbooster #bodycare #skincare #showergel #review

0 8

43667761 2305174106381238 3071161323835358353 n

Real candid 😱😱😱😂😂😂 Ceritanya pengen punya foto dengan 6 kucing ku yang beraneka macem jenisnya..yang Ada susah banget ya foto ama semua kucing2 ku..,Ada yang kabur,berantem,ga bisa diem,ama ketakutan...jadinya yang bisa di foto 3 kucing ini aja...si cebol Cleo,si idung pesek @marshamino,si penakut akut Cello kino....,sementara yang tiga lagi kabur entah kemana si keti Peri, si Miley nara uti, si item Patra...😂😂😂 Gagal maning dah punya foto komplit bareng anak2 bulu ku.... * * * * * * * * * * * * * * #tokopediaxblackdecker #ayokebut #love #catlover #catloversclub #catloversworld #persian #maincone #picknose#naturalstory #sweetcat #nicecat #kiss #hug #lovelycat #love #foreverlove #nice #simple #thatsdarling #likeforlikes #likeforfollow #likeforinsta #smile #iphonegrapher #newbeginnings #instafotografer

0 23